Movin’ on till Crisp & Awesome.

26 Aug

Allt har sin tid och Entreprenörspartiet hade till och med en succé-artad storhetstid. Laget och bloggen var sammansatt för att delta i tävlingen Entreprenörsjakten, och det gick ju enormt bra – otroligt kul hade vi dessutom, hela vägen från ansökan till efter finalen. Vårt deltagande i Entreprenörsjakten blev under våren som ett projekt för oss och hela resan gav en otrolig inspiration. Resultatet i tävlingen var dessutom ett skönt kvitto på vad vi faktiskt kan. Dom kunskaperna tänker vi utnyttja.

För nu är det dags för en ny tid, entreprenörskap på riktigt, in real life. Att prata om det är en sak, men att ta steget ett helt annat. Vi hoppar nu, och flygresan bjuder säkerligen på både medvind och motvind. Men vi räknar med att ha lika roligt även denna gång. Nej, förresten, vi ska faktiskt ha ännu roligare. Och prestera på ännu högre nivå.

Det som tidigare har varit tankar och drömmar blir nu Crisp & Awesome. Den manliga delen av Epartiet, Ludwig och Adrian, startar aktiebolag och satsar med full fart på sitt eget. #Awesome

Som ni säkert vet tycker vi att Sociala medier är en häftig grej, och fantastiskt användbart. Vi hjälper företag att nå Social Media Awesomeness och har redan idag ett par kunder vi jobbar med i detta syfte. Entreprenörsjakten kommer också fortfarande spela en roll då vi i år kommer arrangera deltävlingarna i Stockholm och Örebro. Shit vad grymt det kan bli! Förutom Ejakten finns också planer på fler projekt, både små och stora, men alla kopplade till det som vi kallar den nya generationen. Så mycket spännande att jobba med, någon som har några timmar över att dela med sig av?

Den 1 november planerar vi ha release för http://www.crispawesome.se. Tills dess kan du följa vår resa på vår Facebook-page. Senast igår fick våra fb-följare vara med och påverka färgval och säga sina åsikter om ett logo-förslag (se nedan).  Vi fick respons över förväntan, tack allihopa! Hoppa in och häng på du med.

Med förväntansfulla hälsningar,

Adrian Swartz & Ludwig Jonsson

Annonser

3 svar to “Movin’ on till Crisp & Awesome.”

  1. Christian 26 augusti, 2010 den 08:36 #

    Jag håller tummarna!

  2. Dennis 27 augusti, 2010 den 08:53 #

    Ser bra ut grabbar, kör på!

  3. Generationen. 27 augusti, 2010 den 03:03 #

    Tack Christian och Dennis! Håll utkik den första november, men tills dess facebook. TJING!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: